CORVEE-CHECKLIST
Elk team wil graag dat voor hun eigen wedstrijd alles rondom de wedstrijd en het veld goed geregeld is. Vandaar deze checklist zodat ieder team die corveedienst heeft weet wat er van hun verwacht wordt, zodat de spelende teams zich helemaal kunnen richten op de wedstrijd.

CORVEEDIENST DOOR DE WEEKS.
Voor aanvang:
➢ Zorg dat je een ½ uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig bent ➢ Doordat er voor de wedstrijd veelal getraind wordt, is het net al opgebouwd. Hooguit dient het net op de juiste hoogte worden gehangen (Heren 2.43 / Dames 2.24) ➢ Meld je alvast bij de coach/scheidsrechter. ➢ Zorg voor een tafel, stoelen en een telbord. ➢ Scheidsrechtersstoel ➢ Banken naast het speelveld. ➢ Ballenwagen met voldoende ballen voor beide teams. ➢ Tablet voor het DWF. Af te halen bij de receptie in de kantine ➢ Na het inspelen, inslaan en serveren alle ballen verzamelen in de ballenwagen.

Na de wedstrijd:
➢ Veld afbreken / tafel, stoelen, scheidsrechtersstoel, telbord etc. in de berging ➢ Ballen in de ballenkast ➢ Tablet afleveren bij de receptie om deze weer aan te sluiten / in de kluis op te slaan.

CORVEEDIENST OP DE ZATERDAG ➢ Voor de eerste speelronde (aanvang 15.00 uur) 1 uur voor aanvang aanwezig ➢ Check vooraf hoeveel en welke wedstrijden er gespeeld worden. Dit bepaald de opbouw van 2 of 3 velden en de hoogte van het net (Heren 2.43 / Dames 2.24 / A-jeugd 2.24/ B-jeugd 2.15 / C-jeugd 2.05) ➢ Zorg voor een tafel, stoelen en een telbord. ➢ Scheidsrechtersstoel ➢ Banken naast de speelvelden. ➢ Op alle velden ballenwagens met voldoende ballen voor beide teams. ➢ Tablets voor het DWF. Af te halen bij de receptie in de kantine ➢ Bij veld 1 (voor de kantine) dienen aan de muur de twee doeken (opgespannen in steigerbuizen) met Vollverijs opgehangen te worden in de daarvoor gemonteerde beugels aan de muur (doeken liggen in de berging) ➢ Reclameborden tegen de achterwand (De borden staan eveneens in de berging) ➢ 4 tribunes (2 per speelveld) naast het veld. ➢ Na het inspelen, inslaan en serveren alle ballen verzamelen in de ballenkwagens.

Voor de 2e speelronde: aanvang 17.30 uur:
➢ ½ uur van te voren aanwezig. Meld je even bij de coaches/scheidsrechters dat je er bent. Loopt de wedstrijd van 15.00 uur uit, neem je nog een bakkie koffie, maar dan weten de scheidsrechter/coaches in ieder geval dat je er bent.

Na de wedstrijd:

➢ Veld afbreken / ballen in de ballenkast / reclameborden , Vollverijsdoeken, tafels en stoelen, scheidsrechterstoel etc. allemaal in berging. ➢ Tribunes op de plaats terug zetten ➢ Tablet afleveren bij de receptie om in de kluis op te slaan / op te laden. ➢ Rondje hal maken: Check of alle ballen opgeruimd zijn en eventueel achtergebleven rommel opruimen.