Voor een bijdrage van 25 euro per jaar wordt u vriend van Vollverijs! Dit kan zowel als bedrijf of als particulier. Als vriend van Vollverijs wordt uw naam vernoemd op een bord bij de thuiswedstrijden op zaterdag en eens per jaar wordt een leuke avond georganiseerd die u niet wilt missen. Wilt u vriend worden van Vollverijs. Meldt u dan aan via sponsor@vollverijs.nl .

mijnenmedia

Zoals iedereen weet kan een club niet bestaan zonder sponsoren. Naast de inkomsten van sponsoren hebben we behalve de contributie en subsidie geen andere bron van inkomsten. U kunt zich voorstellen dat de hoogte van de contributie gerelateerd is aan de inkomsten van sponsors. Heeft u een eigen bedrijf en lijkt het u mooi om uw bedrijfsnaam op onze tenue te zien staan of weet u dat uw werkgever zou willen sponsoren? Neem dan contact op met de sponsorcommissie voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin we gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Om u al vast een indruk te geven welke mogelijkheden er zijn kunt u hier de brochure downloaden. Klik hier  voor de brochure. Ik zie uw reactie graag tegemoet via onderstaand formulier.

Ook kunt u contact opnemen met Jelle van Minnen middels emailadres: sponsor@vollverijs.nl

Wat verwachten we van u als sponsor?

  • U kunt Vollverijs ondersteunen door balsponsor te worden. Dit kan zowel als bedrijf maar ook als particulier. Ballen kunnen voor alle teams worden gesponsord zowel voor de jeugd als voor de senioren. De bedragen voor balsponsoring bedragen: Jeugd    :  € 20,00 Senioren:  € 25,00 Dames 1 en 2:  € 50,00
  • U kunt éénmalig sponsoren of meerdere malen. Dit zal in een contract worden opgenomen.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Met uw bijdrage worden nieuwe ballen en andere materialen gekocht
  • Wanneer ervoor kiest om balsponsor te zijn wordt de naam van uw bedrijf of uw eigen naam vernoemd op de website.
  • Als balsponsor van dames 1 zal er een stuk over uw bedrijf worden opgenomen in het wedstrijdboekje van dames 1(donderdagavond) en dames 2(zaterdagmiddag) en op onze website.
  • Een jaarlijkse sponsoravond met de overige sponsoren van Vollverijs

Sponsoring is voor Vollverijs steeds belangrijker.
Tijdens de ledenvergadering werd dat nog eens benadrukt.
De subsidiekraan wordt steeds dichter gedraaid en met alleen contributie inkomsten kan Vollverijs niet aan alle betalingsverplichtingen voldoen.
Gelukkig is de sponsorcommissie actief bezig om sponsors binnen te halen maar dat kunnen ze niet alleen en hebben de hulp van leden nodig.
Er zijn verschillende mogelijkheden om te sponsoren, van balsponsor tot kledingsponsor. Mocht je als lid een mogelijke sponsor kennen meldt dat dan aan de sponsorcommissie zodat zij actie kunnen ondernemen. Je kunt de een mail sturen naar sponsor@vollverijs.nl of één van de commissieleden hierop aanspreken.

Leden sponsorcommissie

Theo400x405-150x150

cropped-roel-leuverink_edited.jpg

Lisa

Theo Klaassen

Roel Leuverink

Lisa van Arragon