Beyza Siner

Hallo allemaal,

Ik ben Beyza Siner, 11 jaar en natuurlijk helemaal gek van volleybal! Ik zit in groep 8, wat betekent dat ik binnenkort naar de middelbare school zal gaan. Hier hoop ik een heleboel te leren over dieren, aangezien ik graag bioloog wil worden later. Naast een passie voor volleybal en dieren vind ik muziek ook heel belangrijk. Ik kan zelf gitaar spelen, maar luister ook graag naar muziek: Jason Derulo, Boef en Michael Jackson zijn m’n favorieten op het moment.

Bedankt voor het lezen, ik hoop dat je het leuk vond om mij een beetje te leren kennen!

Groet,

Beyza

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten