Tijdens de laatste thuiswedstrijd is Bo Berendsen de ‘mini van de week’.

Hoi, ik ben Bo Berendsen 10 jaar en zit nu ongeveer een half jaar op
volleybal.
Ik speel dit jaar voor het eerst wedstrijden bij niveau 5.
Mijn trainsters zijn Lisa en Lot.
Dit jaar ga ik voor het eerst op kamp en ik heb er veel zin in.
Heel veel succes met de wedstrijd vollverijs zet ‘m op.

Sportieve groetjes Bo.

bo berendsen

De corveelijst voor het nieuwe seizoen is nog niet beschikbaar.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten