Hallo allemaal.
Ik ben Cas de Berk ik ben 10 jaar. Samen met mijn vader moeder en zusje Tara woon ik in Silvolde.
Sinds een half jaar volleybal ik bij het leukste en gezelligste jeugdteam van Vollverijs.
Naast het volleyballen drum ik graag en maak ik kaartjes.
Ik vind het super spannend dat ik talent van de maand ben.
Misschien kunnen de meiden me nog wat leren!
Tot zaterdag! Groetjes Cas.

casberkKL

De corveelijst voor het nieuwe seizoen is nog niet beschikbaar.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten