Dames 1 redt het maar niet om thuis te winnen.
In uitwedstrijden lukte dat trouwens pas één keer. Het grossierde wel in vijfsetters en zo was de gedachte gisteravond tegen Focus ook.
De eerste set wisten onze dames met de grootste moeite te winnen. Een 14-8 voorsprong gaf nog geen rust in het team. Focus kwam steeds dichterbij maar uiteindelijk wisten onze dames de set toch te winnen: 25-20
Daarna was het kommer en kwel. Focus kwam beter in de wedstrijd en maakte gebruik van de slechte passing van de Terborgse dames.
De harde aanval van Vollverijs bleken vooral losse flodders te zijn die Focus simpel kon verdedigen. Zelf beschikte Focus over twee dames die aan de buitenkant wel  harde tikken kunnen uitdelen. Tel daarbij het enthousiasme wat de dames uit Hummelo uitstralen, is voldoende om de wedstrijd te winnen. 18-25, 15-25, 18-25
Dames 1 is afgezakt naar de 10e plek wat pd-wedstrijden inhoudt. Nog 3 wedstrijden te gaan en dan zit de 1e helft van de competitie erop.
Kijken hoe de dames er dan voor staan want er zijn nog voldoende kansen om de nodige punten te halen om van die vervelende 10e plek af te komen.