IMG_20170919_0002

Hoi, ik ben Ellis van Aaken. Ik ben 10 jaar oud en ik zit in groep 7 op De Plakkenberg in Silvolde.
Ik speel nu ruim een half jaar volleybal bij de mini’s.
Ik vind het daar heel leuk, omdat ik leuke leidsters heb en het een gezellig team is.

Naast volleybal doe ik ook nog streetdance.
Ik vind het leuk om jeugdtalent van de week te zijn en heb er veel zin in.

 

De corveelijst voor het nieuwe seizoen is nog niet beschikbaar.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten