Hoi, ik ben Emma Croes. Ik ben 11 jaar oud en ik zit op de basisschool de Plakkenberg  in Silvolde.
Ik speel bij Vollverijs in het team mini’s.
Ik vind het leuk om te volleyballen omdat je dit in een team doet.
Ik heb een leuke groep en heb al een aantal wedstrijden gespeeld.
Wij hebben er een paar gewonnen maar ook wat wedstrijden verloren.
Ik  vind het leuk om jeugdtalent van de week te zijn en heb er erg veel zin in.
Groetjes Emma Croes

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten