Het is donderdag, wedstrijddag voor heren 2. In de kleedkamer komen we erachter dat we wat dun bezaait zijn qua mensen, we moeten Stein missen vanwege ziekte en Berrie kan niet spelen door rugklachten.
Jammer, want het jaar begon vorige week positief met maar liefst 3 wissels. Een luxe want de 1e helft van het seizoen was het schrapen om 6 man bij elkaar te krijgen.
Hier moesten we soms wat mensen met tijgerbalsem het veld in sturen en dan maar hopen dat het geen 5 setter wordt.

Marvo staat 3e in de ranglijst en met onze 8e plek zou dit weleens een lastige kunnen worden maar we gaan er positief in, de 3-1 van vorige week heeft ons goed gedaan.
De start van de wedstrijd is explosief met een leuk gevecht om de eerste punten. De snelheid overdondert de tegenstander blijkbaar ook als ik ze hoor zeggen “kunnen we niet wat rustiger aan beginnen”.
Na enkele punten gelijk op, weten ze toch “weg te lopen”. Door eigen toedoen verliezen we de set met 13-25. Na de tips van aanvoerder/coach Jeroen pakken we de draad weer op in de tweede set.
Hier gaan we gelijk op richting de 20 maar de (te) makkelijke ballen weet Marvo te benutten en ze zetten de wedstrijd naar hun hand. 2e set 20-25.
In de derde set wordt er ook gewerkt maar de fouten zijn dezelfde, ook al hebben Jacco en René enkele mooie series bij de opslag, het is niet genoeg om de foute opslagen op te vangen.
Met 19-25 verliezen we de set. De laatste set is er één met een verrassende opstelling Jeroen neemt de spelverdelers positie van Tom over.
Marvo laat zich niet intimideren door deze wissel en men is weinig onder de indruk, helaas. Jeroen merkt wel dat de positie behoorlijk wat werk met zich meebrengt want de controle bij de pass is inmiddels weg.
Jeroen is regelmatig op de grond te vinden. Één voordeel een XL shirtje past bijna weer. Stand in de laatste set laten we maar achterwege.
We gaan ons maandag weer voorbereiden op een wedstrijd in Harreveld, Jacco heeft dan ook zijn kniebeschermers aangeschaft dus dan hoeft de bal de grond niet meer te raken.
Aan onze kant dan……

Verslag: Roel Leuverink

Heren 2_marvo2
Heren 2_marvo1