Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Juul Centen. Ik ben 11 jaar. Ik woon samen met mijn ouders en broertje Guus van 6 jaar in Etten.
Ik heb naast het volleyballen nog meer hobby’s, namelijk paardrijden, pianospelen en op de i pad spelletjes spelen.
Ik eet graag pizza, patat of pannenkoeken. Op vakantie gaan vind ik erg leuk. Het liefst op een camping in een warm land.
Lekker naar zee en dobberen op een luchtbed! Een eigen paard verzorgen is mijn grootste droom.

De corveelijst voor het nieuwe seizoen is nog niet beschikbaar.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten