Op zaterdag 19 november mocht ik mini van de week zijn. Om half vijf moest ik in de sporthal zijn.

Toen ik daar kwam gingen we eerst bespreken wat we deze wedstrijd gaan presteren en wie er in het veld moest, en natuurlijk nog een leuk motto van Frans!
Toen moest ik me omkleden en kreeg een T-shirt aan. De andere meiden zaten ook al klaar en we gingen eerst naar de andere Vollverijs kijken.
Aan de kant hebben we ook fanatiek meegedaan en geschreeuwd!!! Toen ze klaar waren gingen we de warming-up doen, opdrukken en buikspieroefeningen doen.
Daarna ging ik met Frans de opslag oefenen en de anderen gingen met de ballen oefenen . Om half zes begon de wedstrijd, best wel spannend maar leuk ik mocht beginnen met de eerste opslag van de wedstrijd en dat ging gelukkig goed.
Helaas werd het geen punt. daarna heb ik de wedstrijd vanaf de kant bekeken. Ik heb daar ook een hoop leuke nieuwe dingen geleerd over aanmoedigen.
De wedstrijd was spannend! Maar helaas hadden ze met 3-2 verloren. Na de wedstrijd bespraken we hoe de wedstrijd nou eigenlijk ging ik vond het heel goed gaan maar de andere zeiden dat ze normaal veel beter waren.
En toen kreeg ik een hele mooie volleybal in mijn handen en toen zei Frans nou leuk dat je er was en ik hoop dat je er veel van hebt geleerd. Ik vond het zeker leuk en heb er veel van geleerd en ik kom zeker nog een keertje kijken.
Allemaal heel erg bedankt voor de leuke middag!!!!!

De corveelijst voor het nieuwe seizoen is nog niet beschikbaar.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten