Op zaterdag 15 oktober was ik, Nika, mini vd week. Ik vond het best wel spannend omdat ik niet wist wat er precies ging gebeuren.

Ik kwam samen met papa en mama in de sporthal en daar kregen we iets te drinken van de trainer van dames 1 Frans.

De dames waren heel aardig en we gingen naar de kleedkamer, daar kreeg ik een shirt met nr 4.

We gingen warm worden door oefeningen te doen. De muziek ging lekker hard. De oefeningen vond ik erg leuk (leuker als in de gewone trainingen) en de dames waren nog steeds erg aardig. daarna moest ik met Frans oefenen om de opslag goed te doen.

Toen het begon, klapten we met de handen tegen elkaar en schreeuwden we. De opslag ging gelukkig goed. Tijdens de wedstrijd ging ik op de tribune zitten en toen ze gewonnen hadden kreeg ik een mooie bal met handtekeningen van iedereen.

Ik vond het toch heel erg leuk en ben blij dat ik gegaan ben. Ik ga nog wel vaker kijken naar de dames 1 denk ik.

Mijn zus heeft een aantal leuke foto’s gemaakt.

De corveelijst voor het nieuwe seizoen is nog niet beschikbaar.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten