Nout Rietman is tijdens de wedstrijd Vollverijs DS3 – Volga DS2 talent van de week.
De wedstrijd wordt zaterdag 13 oktober gespeeld: Aanvang 17:30 uur

Mijn naam is Nout Rietman ik ben 11 jaar en woon ik Silvolde.  Ik zit op de Bontebrugschool in groep 7.  Sinds vorig seizoen volleybal ik. Ik speel bij de MC2.
Ik vind volleybal een hele leuk sport. Mijn broer Stein volleybalt bij de Heren 2 van Vollverijs en mijn vader is coach van dit team.

Nout Rietman_400x400

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten