Ik werd wakker gemaakt om 7 uur om alles te regelen voor de dag.

De checklist die Felix had gemaakt voor de laatste keer nachecken. Ik vertrok van huis rond om het uur van 7:45. Ik was een van de eerste. Van mijn team waren er maar 4 met mij erbij opgeteld. Dat was wel jammer. Maar we konden dus met zijn allen bij Felix in de auto.

Toen we er eindelijk waren was het een grote verrassing voor me wat we gingen doen. We stonden toen bij een militaire basis. We gingen daar allemaal opdrachten doen om bij elkaar vertrouwen te krijgen en dat we teamwork kregen.

’s Ochtends moesten mijn team en ik opdrachten zoals: samen een gat graven onder een balk en zorgen dat er 1 onder door kon. Jammer genoeg moest ik er onder door. We hadden verder ook een opdracht dat biljarten heette het was een erg lachwekkend spel. We moesten ook met een brancard parcours afleggen. Toen we klaar waren met alle opdrachten gingen we een middag pauze houden.

’s Middags moesten ik en mijn team met een ander team een stormbaan afleggen. Met z’n allen hielden we een touw vast en dat mocht niet op de grond komen. We moesten door een touwladder en kruipen. Ook moesten we door een tunnel. We moesten goed overleggen.

We moesten ook over muren heenklimmen, dat lukte niet meteen, maar met een beetje hulp van de rest kon iedereen erop komen en werd er een foto gemaakt.

Rond om een uur van 4/5 gingen we met zijn alle naar de mc donalds in Duiven. Chris kwam ook nog naar de Mc Donalds.

We werden toen naar de sporthal gebracht en ik fietste naar huis.

Ik had een leuke maar ook een vermoeide dag erop zitten.

Geschreven door Fedda Tuenter

De corveelijst voor het nieuwe seizoen is nog niet beschikbaar.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten