Na 15 jaar in Terborg te hebben gevolleybald, is dan nu toch de tijd gekomen dat ik vertrek bij Vollverijs.

De laatste 8 jaar heb ik veel moeten reizen om in Terborg te blijven ballen, respectievelijk vanuit Arnhem en Duiven, iedere training en iedere thuiswedstrijd weer. Ik heb met veel plezier gespeeld bij Heren 1, maar het reizen gaat op een gegeven moment tegenstaan. Komend jaar ga ik het dichter bij huis zoeken, dat wil dus zeggen bij Reflex Duiven. Dit is voor mij 5 min fietsen in plaats van 30 minuten autorijden. Dat scheelt niet alleen in de kosten, maar ook in de tijd.

 

Hier gaat men een nieuw team maken, waar ik direct de oudste van het team ben, dat zal wel wennen worden. Ik hoop dat ik in Duiven net zoveel plezier mag beleven aan het team en het volleybal, als dat ik in de tijd bij Vollverijs heb gehad. Dan zal ik in ieder geval nog jaren blijven ballen. J

Waarschijnlijk zien jullie me nog wel eens terug in de sporthal, al was het maar omdat Reflex in dezelfde competitie speelt als Vollverijs. Allen veel plezier, succes en wellicht tot ziens.

 

Sledge